Magyar Vilmos Uszoda


Aktuális híreink


Az Európai Sporthét az Európai Bizottság kezdeményezése, amelyet 2015 óta minden évben megrendeznek a sport és a testmozgás népszerűsítése jegyében. A nemzetközi eseménysorozat idén 2023. szeptemberben 23-30. között zajlik szerte Európában, így Magyarországon is, melyhez idén első alkalommal Győr is csatlakozott.


Szeptember 23-án délután 14 és 17 óra között, a #beactive Európai Sporthét keretein belül, a Rába ETO SE sportolói és szakemberei kalauzolják el az érdeklődőket az úszósport világába. A rendezvény ideje alatt a belépés mindenki számára ingyenes!A Magyar Vilmos Uszodáról


A számos általunk üzemeltetett létesítmény közül talán a Magyar Vilmos Uszoda az egyik legismertebb és leglátogatottabb a városban.

Az uszodát évente több mint százezer ember keresi fel, ahol egy huszonöt méteres, hat pályás úszómedence, egy tanmedence, egy infraszauna, egy finn szauna és egy gőzkabin, illetve a hozzájuk tartozó kiszolgáló létesítmények, öltözők, kölcsönző, büfé, masszás szolgálja a győri polgárok, a város vendégeinek egészségmegőrzését. A nyári időszakban kulturált elhelyezést biztosít a 2200 m2-es parkosított udvar napozóágyakkal, padokkal, játszótérrel és lábtenisz pályával. Az uszoda akadálymentesített, az egészség-károsultak számára is megfelelő öltöző és fürdőhelyiség áll rendelkezésre.

Szolgáltatások

Az uszoda egészének, medencéinek, pályáinak bérlése, kisebb hajók bértárolása, reklámeszközök kihelyezése, igény szerinti rendezvényszervezés.

A Magyar Vilmos Uszoda nyitvatartása


Medencetér:

Hétfő, Szerda, Péntek: 06.00 – 19.00
Kérjük, a medenceteret 19 óráig szíveskedjenek elhagyni!
Kedd és Csütörtök: 06.00 - 21.00
Kérjük, a medenceteret 21 óráig szíveskedjenek elhagyni!
Szombat és Vasárnap: 08.00 – 19.00
Kérjük, a medenceteret 19 óráig szíveskedjenek elhagyni!


Szauna:

Hétfőtől péntekig: 07.00 – 19.00
Kérjük, a szaunákat 19 óráig szíveskedjenek elhagyni!
Szombaton és Vasárnap: 08.00 – 19.00
Kérjük, a szaunákat 19 óráig szíveskedjenek elhagyni!

A pénztár minden nap zárás előtt egy órával zár!